Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Edip Kadıoğlu ORTAK PAYEMİZ HATAY

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği, Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Edip Kadıoğlu ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, HGC İskenderun Temsilciliği ziyareti sırasında daha önce görev yaptığı kurumlar ile ilgili bilgi verip kendisini tanıttı.
Kadıoğlu, Basın Dairesi Başkanlığı görevi süresince, gazeteciler ile iyi bir diyalog kurmak istediğine dikkat çekti. Ve konuşmasını şu sözlerle sürdürdü “Ortak değerimiz Hatay. Kentimizi en iyi şekilde tanıtıp, sorunların çözüm noktasında birlikte çalışmalıyız. Basın Mensubu arkadaşlarımızın desteği ile kısa sürede çok güzel hizmetler üreteceğimize inanıyorum.
HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın bu konuda oldukça duyarlı davrandığını ifade eden Kadıoğlu: Ortak bir bakış açısı ile çalışmalarımız devam edecektir. Ben inanıyorum ki her kes işini doğru yaparsa 15 İlçemizde de sorun sıkıntı kalmayacaktır.
MEDYA İLETİŞİM KÖPRÜMÜZDÜR
Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, HBB Başkanı Lütfü Savaş, zaman kavramlarına takılmadan gece gündüz kentimiz için çalışıyor gayret gösteriyor. Bu nokta da bizimde tek gayemiz Sn. Savaş’a destek olmaktır dedi.
Kadıoğlu: Medya kurumlar ve halk arasında ki denge unsurlarını sağlayan en önemli iletişim köprümüzdür. Bu nedenle yaptığınız işi önemsiyorum, zor şartlara rağmen gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum şeklinde konuştu.
Temsilcilik adına konuşan Sönmez ise hedeflerinin burada gazete sayılarını artırmak değil, nitelikli ,doğru ve ilkeli gazetecilerle birlikte çalışmak olduğuna vurgu yaptı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>