İSKENDERUN BELEDİYESİ AİLE YAPISININ KORUNMASINA KATKI SAĞLIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:AİLE DANIŞMA MERKEZİMİZ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bir süre önce açılışı gerçekleşen İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi hizmetlerine devam ediyor.

Başkan Fatih Tosyalı, makamında İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezinde görevli personeller bir araya gelerek yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ÜCRETİZ DANIŞMANLIK VE HİZMET

Aile Danışma Merkezinin toplum ve aile yapısını güçlendirmek adına rehberlik hizmetlerine ve çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Aile Destek Merkezimiz, ailenin ve toplumun gelişimi, aile bireylerinin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında önemli bir misyon üstleniyor. Ayrıca Aile Danışma merkezimizde Psikolog, sosyolog ve Hukuki Danışmanlık hizmetleri ücretsiz olarak verilmeye başlanmış olup, ihtiyaç duyan tüm aile bireylerimizi Merkezimize bekliyoruz.

İskenderun Belediyesi Aile Danışma Merkezi Çay Mahallesi: İskenderun Plaza No.19 Kat 2 Daire 7 de hizmet veriyor. 0326 614 83 27 telefon numarasından ise isteyen hemşerilerimize merkezinin çalışmaları ile ayrıntılı bilgiler aktarılıyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>