BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI, MAHALLE BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

-BAŞKAN FATİH TOSYALI: PINARBAŞI MAHALLESİ MUHTARLIĞI YENİLENDİ -BAŞKAN TOSYALI, PINARBAŞINDA MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle buluşmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte Pınarbaşı Mahallesinde vatandaşlar ve bölge muhtarları ile bir araya geldi.

Pınarbaşı Mahallesi muhtarlığı önünde düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Mahalle toplantılarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Düzenlenen toplantıda mahallelerimizin sorunları yerinde inceliyoruz. Sorunların çözümü noktasında bu toplantıları önem veriyoruz. Sıkıntıları ilk ağızdan dinlemek son derece önem. Her mahallemize en iyi hizmeti vermek için büyük çaba gösteriyoruz. Mahallelerimizdeki hemşerilerimizin istek ve taleplerini dinleyerek bunlara çözümler üretmeye çalışıyoruz” dedi.

MUHTARLIK BİNASINI YENİLEDİK

Pınarbaşı Mahallesi muhtarlığını yenilediklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “muhtarımızın talebi üzerine çeşitli nedenlerle kırılan, deforme olan çatısı akan muhtarlığımızı yeniledik. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaptık. Muhtarlığımız son derece güzel oldu. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” şekkinde konuştu.

BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya mahallede yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili teşekkür eden muhtar Fuat Gezgin ise çalışmalarında Başkan Tosyalı’ya başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların arından Başkan Tosyalı, vatandaşların sorun istek ve taleplerini dinledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>