KARAÇAY BEDİİ SABUNCU ANADOLU LİSESİ FUTSAL TAKIMI BAŞKAN ERYILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İlçemiz okullarından Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi Erkek Futsal takımı ve Kız Futsal takımı Belediye Başkanımız Sn. Av. Refik Eryılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi müdürü Ekrem Doğru ve takım hocaları İlker Karaciğer ve Eşref Tümer’de katıldı.

Kazanmış oldukları kupaları getiren öğrenciler, ilgilerinden dolayı Başkan Eryılmaz’a teşekkür ederek birlikte fotoğraf çektirdiler.

Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi il genelinde yapılan okul sporları bünyesinde Liseler arası yarışmalarda Erkek Futsal takımı il 2. si, Kız Futsal takımı il 1.si oldu ve Kahraman Maraş’ta yapılacak Türkiye finalleri bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek. Ayrıca, Kız Kort Tenisi takımı da il ikincisi olarak Muğla’da yapılacak Türkiye finalleri bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Daha önce Erkek Futsal Takımı 2015 yılında Türkiye finali oynama başarısı göstermişti. Yine bu yıl Kız Masa Tenisi takımı da Hatay 1. si olup Elazığ’da yapılan Türkiye finalleri bölge müsabakalarında ilimizi temsil etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>