HATMEK KURS BAŞVURULARINI İNTERNET ÜZERİNDEN ALACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK), geniş kurs yelpazesi ile Hataylılara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Hobi edinmek ve mesleki becerilerini geliştirmek isteyen vatandaşlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokoller çerçevesinde verilen kursların başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar, HATMEK’in yeni başlattığı bu uygulamayla https://hatmek.hatay.bel.tr/ adresi üzerinden yeni üyelik oluşturarak başvuru ve kayıt yaptırabilecek. Bunun yanı sıra kursiyer adayları sistem üzerinden başvuru süreçlerini takip edebilecek.

HATMEK, Hatay halkına pasta yapımından bilgisayar kullanımına; yabancı dil öğreniminden enstrüman kullanımına kadar birçok alanda kendini geliştirme imkanı sağlamanın yanı sıra teknolojik olanakları da en verimli şekilde kullanarak hizmet kalitesini yükseltiyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>