BAŞKAN TOSYALI’DAN ÜÇ AYLAR VE REGAİB KANDİLİ MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“İslam âlemi olarak yeni bir manevi iklime girdik. Üç aylar, bin aydan daha hayırlı ve mübarek olan Ramazan ayını da içinde barındırır. Yüce Yaradan’ın biz kullarına rahmet ve mağfiret kapılarını açtığı gecelerin başında gelen kandiller; manevi duygularımızın yeşerdiği, kalplerin birbirlerine yaklaştığı, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıktığı müstesna gecelerdir.

Bu ayların habercisi de Regaib Kandilidir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin feyiz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta İskenderunlu hemşerilerimiz olmak üzere mübarek Üç aylar’ın ve Regaib kandilinin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine bereket, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Rabbim Ramazan ayına kavuşturmayı cümlemize nasip eylesin.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>