AKIL VE ZEKA OYUNLARINDA HATAY İL BİRİNCİSİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

DÖRTYOL ATATÜRK ORTAOKULU AKIL VE ZEKA OYUNLARINDA HATAY İL BİRİNCİSİDörtyol Atatürk Ortaokulu birinciliklerine bir yenisini daha ekledi. Akademik başarısının yanında sosyal faaliyetler ve beceriye dayalı alanlarda da öğrencilerini etkin bir şekilde yetiştiren Atatürk Ortaokulu Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasında il birinciliğini kimseye bırakmadı.

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvaları ortaokullar arası yarışmada Kulami oyununda Dörtyol birincisi olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Hüseyin YETER Hatay il birincisi olmuştur. Hatay’ı 7,8,9 Nisan’da Antalya’da yapılacak olan Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazanmanın verdiği gururu ve mutluluğu yaşayan Hüseyin YETER, Atatürk Ortaokulu öğrencisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlayan Atatürk Ortaokulu; disiplinli, özverili ve kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürerek göz doldurmaya devam ediyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>