OBEZİTE CERRAHİSİ HASTALARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca, obezite ameliyatı gerçekleştirdiği hastalarıyla, kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.İskenderun Gelişim Hastanesi Bariatrik Cerrahi Ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programına; İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Halil Mert Bahadır, İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Akın Çam, Uzman Klinik Psikolog Yağmur Yazar, Diyetisyen Beyza Karaca, özel klinik diyetisyenleri ve obezite hastaları katıldı.

“Sağlığınız bizim önceliğimiz”

Ameliyat olan hastaların deneyimlerini paylaştığı programda, obezitenin ciddi bir sağlık sorunu olduğuna dikkat çeken Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca, “Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada önemli bir sağlık sorunu olan obezite; diyabet, tansiyon, kalp yetmezliği gibi sorunlara neden olabilen bir hastalıktır. Obezite tedavisi süresince; diyetisyenden, psikoloğa deneyimli bir ekiple görev yapmak önemlidir. Sağlığınız bizim önceliğimiz” dedi. Etkinlikte obezite hastaları, kendilerine özel hazırlanan kahvaltı eşliğinde uzun süre sohbet etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>