AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARINDA BAYRAK TESLİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Muatafa Alkaya , görevi eski başkan Şaban Kurt’tan düzenlenen görkemli bir törenle devraldı.

Ak Parti Hatay İl Başkanlığı’nda gerçekleşen devir teslim töreninde Kurt ve Alkaya’nın yanı sıra Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, partili vatandaşlar hazır bulundu. Devir teslim töreninde konuşan Ak Parti Hatay İl Gençlik Kolları eski Başkanı Şaban Kurt, “Görevi başarıyla sürdüreceğine inandığım birine devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Mustafa Alkaya kardeşime görevinde başarılar dilerim.” dedi.

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ALKAYA’DAN ESKİ BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR

Ak Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya yaptığı teşekkür konuşmasında, “Ak gençlik Hatay’ın her yerinde adından söz ettirecek. Görevi devralırken çıtanın oldukça yükseldiğinin farkındayım. Ben ve ekibim bu zorlu görevin üstesinden gelmeye çalışacağız. Sizleri bu önemli günde yanımızda görmekten dolayı çok mutluyum.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>