GÜZELLİĞİMİ DAİSY POLİKLİNİĞİNE BORÇLUYUM

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun’aDaisy Poliklinik 14 Şubat Sevgililer Günü’ ne Özel Demet Akalın, sürprizi ile fark yarattı. Daisy Poliklinik sahibi Songül Durur Zevzir’ in misafiri olarak İskenderun’ a gelen Demet Akalın, ‘’Bu poliklinik İstanbul şubesinden daha güzel ve estetik duruyor’’ dedi. Ünlü sanatçı Demet Akalın, güzellik merkezinde verdiği kısa röportajda, Songül hanım benim çok yakın arkadaşım olduğu için İstanbul’da tüm estetik ve bakımlarımı kendisi yapar dedi. Bu ziyaretten çok memnunum çünkü İskenderun’a daha öncede geldim. Buradaki kliniği çok güzel ve başarılı buldum. İskenderun’daki tüm hanımlara kendilerine bakmalarını öneriyorum dedi.

Daisy Poliklinik sahibi Songül Durur Zevzir, sayesinde orantılı ve düzenli spor çalışmaları yapıyorum. Estetik yaptırmıyorum, ama estetik yaptırmış kadar yetenekli aletler sayesinde genç ve güzel kalabiliyorum sözlerini ekledi.

SEVGİLİLER GÜNÜNÜ EŞİMDEN AYRI GEÇİRMEYECEĞİM

Sevgililer günü nedeni ile gelen Demet Akalın’a bu gün sevgililer günü eşiniz Okan Bey ve kızınız Hira’dan ayrı mı geçireceksiniz? Şeklinde gelen soruyu yanıtlayan Akalın  ‘Sevgililer günü nedeniyle eşimden ya da çocuğumdan ayrı kalmıyorum gece yanlarında olacağım’ şeklinde konuştu.

DAİSY GÜZELLİK MERKEZİ’NDEN PLAKET TAKTİMİ

Daisy Poliklinik sahibi Songül Durur ZevzirAkalın’a, plaket takdim ederek günü ölümsüzleştirdi.

Samimi ve dostane tavırları ile yakın arkadaş olduklarını vücut dili ile gösteren Zevzir ve Akalın Daisy Poliklinik personeli ile fotoğraflar çekilerek salondan ayrıldılar…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>