EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN KARABULUT’A ANLAMLI VEDA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kısa süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Osman Karabulut Emniyet Müfettişliğine yükselmesi nedeniyle önümüzdeki günlerde görevini yeni İlçe Emniyet Müdürü İsmet Altunbaş’a devredecek. Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Osman Karabulut’un Emniyet Müfettişliğine yükselmesi dolayısıyla İlçede görev yapan meslektaşları Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda bir veda tertipledi.

Tertiplenen törene Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Türkoğlu ve Emniyet Teşkilatının mensupları katıldı.

Emniyet mensupları adına yapılan açılış konuşmasında Osman Karabulut’un göreve başlamasıyla birlikte emniyet teşkilatının kendi kimliğini yeniden bulduğu ifade edilerek; “İnsan haklarına ve anayasanın temel ilkelerine dayanan, milli, demokratik, laik bir hukuk devleti olan, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarımızı Değerli Müdürümüz Osman Karabulut ile bir kere daha hatırlayarak, milletin hizmetinde, tarafsız ve eşitlik ilkelerine bağlı kalarak, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri müdürümüzün telkin ve talimatlarıyla davranış biçimi olarak ortaya koyduk. Yaptığımız kısa mesai süresi içerisinde Emniyet Teşkilatının büyük bir aile olduğunu bir kere daha özümsedik. Kendisine ilçemizdeki tüm meslektaşlarımız adına yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Türkoğlu da kısa bir teşekkür konuşması yaparak çiçek takdim etti.

İlçe Emniyet Müdürü Osman Karabulut’ta yaptığı konuşmada; “Sevgili arkadaşlar dört ay gibi kısa bir süreyi omuz omuza, diz dize ama çok yoğun bir şekilde çalışarak geçirdik. Biz yapmamız gereken vazifeyi yaptık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>