KARATE DALINDA 5 SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONASINA KATILMAYA HAK KAZANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediyespor Karate takımı sporcuları yeni bir başarıya daha imza atarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

15 – 19 Ocak 2020 Tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve 1 Antrenör – 4 sporcu ile katıldığımız Kyokuşhin Aşhihara Kata Kumite Türkiye şampiyonası sonrasında toplamda 5 sporcumuz Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Turnuvada Ahmet Gündüz büyükler 80 kg. Türkiye birincisi, Anna Çelik büyük 55 kg. Türkiye birincisi, Hüsnü Nabhan büyük erkek 70 kg Türkiye üçüncüsü oldu. Mahmut Nabhan ilk sekize kaldı.

Ayrıca, Veteran (35 Yaş üstü büyükler) 75 kilo Ali Çeltik Türkiye üçüncüsü olarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Bu başarı sonrasında açıklama yapan Milli Antrenör Ali Çeltik; “Bizlerin böyle büyük başarılar elde etmesinde en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim. Başkanımız Ayhan Yavuz’un destekleri ile inanıyorum ki daha fazla sporcu ile daha büyük başarıla imza atacağız. Bir kez daha Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “15 – 19 Ocak 2020 Tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen ve 1 Antrenör – 4 sporcu ile katıldığımız Kyokuşhin Aşhihara Kata Kumite Türkiye şampiyonasında Kırıkhan’lı sporcularımız yine bir tarih yazdı.

Öncelikle Milli Takım Antrenörümüz Ali Çeltik ve bütün sporcularımızı bizlere bu gurur ve mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Her zaman söylüyorum Kırıkhan’da büyük cevherlerimiz var. Bizlerde bu cevherlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hepimiz görüyoruz ki evlatlarımıza sahip çıktıkça büyük başarılarda geliyor. Avrasya şampiyonluğumuzdan sonra şimdi sıra Avrupa şampiyonu ve akabinde Olimpiyat şampiyonları çıkartmak en büyük hedefimiz. Bu potansiyel bizim Kırıkhan’lı evlatlarımızda var. Olimpiyat şampiyonu sporcularımızın çıkacağından zerre kadar şüphem yoktur.

Bir kez daha Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanan Milli Takım Antrenörümüz Ali Çeltik ve sporcularımızı tebrik ediyor. Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>