“Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı”Gerçekleştirildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İlçemiz Kaymakamı Sn. İskender Yönden’in başkanlığında, “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. 14 Ocak 2020 Salı günü Gültepe Mahallesi’nde 23 Nisan Ortaokulu ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2’nci Bölge Zabıta Müdürü Mehmet Kaplan, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şb.Müdürü Ahmet Yanmaz, Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ile civardaki okulların idarecileri,okul aile birliği üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

Kaymakamımız Sn.İskender Yönden,toplantının öncesinde okulun binasını gezerek,genel haline yönelik yaptığı incelemenin ardından okulların idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek, detaylı bir istişare yaptı.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Ramazan Turhan tarafından genel durum bilgilendirmesi yapması akabinde civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarımızın idarecileri tarafından da bilgi aktarımı yapılarak, okulların fiziki yapısı,güvenliği,temizlik ve hijyen koşulları başta olmak üzere,ısınma ve soğutma sistemi, araç ve gereçlerinin yeterliliği, öğrenci servisi işleyişi, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğretmen, öğrenci ve veliler arası iletişim v. b. konularda detaylı bir mütalaa yapıldı.

İçişleri Bakanlığımızın ve Hatay Valiliğimizin talimatları doğrultusunda uygulanmakta olan “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” İlçemizde düzenli olarak icra edilmekte olup, devlet okullarımızın genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapılmaktadır.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>