BAŞKAN TOSYALI, İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kente ve halka hizmet noktasında kamu kurum ve kuruluşlar ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. Başkan Fatih Tosyalı, Belediye Sosyal Tesisi – Öğretmenevinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kd. Alb. Ragıp Taygan, 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hâkim Salih Doğan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Ferit Gül ve İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş katılımı ile düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Düzenlenen toplantıda ilçemizde devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Toplantıda kentimizin asayiş, huzur ve güvenliği başta olmak üzere, İlçemizde yürütülen idari ve adli kamu hizmetlerine yönelik genel bir mütalaa gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra halkımıza ve kentimize en iyi şekilde hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk.Kamu kurumlarımız ile istişare halinde olmaya devam edeceğiz ”şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>