ARSUZ’DAN BÜYÜK BAŞARI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İskenderun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, il genelindeki okullar arasında, çeşitli spor branşlarında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren takım ve oyunculara, İskenderun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende madalyalar ve kupaları verildi. Müsabakalarda, Arsuz Gökmeydan Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol İl Şampiyonu, Arsuz Tatarlı Orta Okulu Yıldız kızlar Voleybol İl İkincisi ve Arsuz Çetillik Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol İl İkincisi oldu. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Belediye olarak imkânlarımız dâhilinde ilçemizde spor branşlarına her zaman destek oluyoruz ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ben bu müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimiz başta olmak üzere, hocalarına, idarecilere ve bu başarının gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İlimizi ve ilçemizi Türkiye Müsabakalarında temsil edecek minik oyuncularımıza başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

İskenderun Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Ragıp Güneş, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündal, Okul Yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>