Yükseliş’e Geçmek İçin Ter Döktüler

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bursluluk sınavı yoğun katılımla gerçekleşti. Büyük ilgi gören bursluluk sınavı için Özel Arsuz Yükseliş Koleji’ne giden öğrenci ve velilerin heyecanını dindirmek, yakın ilgi ve alakalarıyla okul idaresi ve öğretmenlere düştü. Öğrenciler, bölgenin en donanımlı bilim ve teknoloji kampüsünde öğrenim hayatlarını burslu bir şekilde sürdürmek için ter dökerken, veliler okul dışında çocuklarını beklediler.

Profesyonel bir şekilde hazırlıkları günler öncesinden tamamlanan Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı’nda velilere okulu gezdiren ve yemekhanede çorba ikramında bulunan okul idaresi,bir okuldan çok sıcak bir aile ortamının hakim olduğu kampüsteki bilim ve teknoloji alanlarını gururla tanıttılar.

Çocuklarının Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde burslu bir şekilde öğrenim görmesi için sınava getirdiklerini belirten veliler, okulun imkanlarının olağanüstü bir seviyede olduğuna vurgu yaparken, bilim ve teknoloji yatırımlarının yanı sıra, tüm branşlarda laboratuar imkanlarına, sosyal donatılara hayranlıklarını dile getirdiler, sınavda ter döken çocuklarını beklerken yapılan çorba ikramları için de Okulun Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in şahsında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem de yaptığı açıklamada, bursluluk sınavına yoğun ilgi gösteren tüm öğrenci ve velilere teşekkür ederken, sınav sonucunun en geç 17 Ocak 2020 tarihinde açıklanacağını söyledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>