DOÇ. DR. MUSTAFA AKÇAKOYUN GELİŞİM’DE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türkiye’de, kalp çarpıntılarını tedavisinde uygulanan ‘Elektrofizyoloji’ denilince akla gelen isimlerden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Akçakoyun, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Akçakoyun; elektro fizyoloji çalışma (EPS) ve ablasyon, girişimsel kardiyoloji, anjiyografi ve stent işlemleri, kalp pili, ICD ve CRT implantasyonu, periferik arter hastalıklarının girişimsel tedavisi, balon valvüloplasti işlemleri, konjenital kalp hastalıklarının perkutan tedavisi, endovasküler aort replasmanı gibi diğer girişimsel işlemlerini, üst düzey teknolojik cihazlarla İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde sunmaya devam edeceğini açıkladı.

Doç. Dr. Mustafa Akçakoyun Kimdir?

1977 Adana’da doğdu. 2000 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Doç. Dr. Mustafa Akçakoyun, 2004 yılında Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamladı. Doç. Dr. Akçakoyun; Kartal Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Uzman Doktor, Klinik Şef Yardımcısı, Eğitim Görevlisi olarak çalıştığı dönemde Aritmi Kliniği’ni kurarak, EPS ve ablasyon çalışmalarını yürüttü.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>