BÜYÜKŞEHİR STAJYERLERİNE ERGENLİK DÖNEMİ İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki stajyerlere 8 Ocak Çarşamba günü “Ergenlik Döneminin Tanımı, Yaşanılan Sorunlar ile Başa Çıkabilme Metodları ve İletişim” konulu eğitim gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime Türkiye Yeşilay Cemiyeti Hatay Şube Müdürü Hidayet Şişkin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Eğitim Programı(AEP) Eğitmeni Derya Ülger ve Büyükşehir Belediyesi stajyerleri katılım gösterdi.

Gençlerin gelişen ve değişen fizyolojik ile psikolojik yapılarına uyum sağlama konusunda da önemli bilgilerin aktarıldığı eğitimde ergenlik döneminde yaşanan korku, endişe, öfke, huzursuzluk gibi durumlarla nasıl başa çıkılacağı anlatıldı.

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği eğitimde ergenlik döneminde bireylerin neler yaşadığı, neler hissettiği, psikolojik yapıları ve olası ergenlik problemleri konularında detaylı bilgiler verildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>