Zeki Müdür Başarı Çıtasını Yükseltiyor!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İçişleri Bakanlığı ataması ile Hatay Polis Akademisi Müdürlüğü’ne getirilen Zeki Balcı bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Titiz ve çalışkan yapısının yanı sıra devlet, millet ve bayrak sevdalısı kişiliğiyle de tanınıp sevilen, başarılı Emniyet müdürü Zeki Balcı seviyeli ve samimi ilişkileriyle halkın gönlündeki tahtını pekiştirmeye devam ediyor.

Hatay Polis Akademisi Müdürlüğü görevine başladığı ilk günden bu yana titiz çalışmaları, hain ve samimiyetsiz yapılanmalara karşı gösterdiği hassas tedbir ve gayretleri ile de başarı çizgisini yükselten Müdür Balcı, kendisini tanıyanların takdirine mazhar olmaya devam ediyor.

Öte yandan devlete ve yasalara zarar verecek samimiyetsiz karanlık zihniyetlerin de bu gerçek milliyetçi, devletçi görev adamının varlığından gocunma emarelerini yansıtmaları gözlerden kaçmıyor. Bazı sosyal medya klavye argümanlarının yansıttığı kasıtlı çarpıtma ve algı operasyonları hem devlet ve hem de kamuoyu tarafından dikkatle takip ediliyor.

Daha önce İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan, son olarak Adana Bölge Emniyet Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başmüfettişliği görevini yürüten, Hatay Polis Akademisi yeni Müdürü Zeki Balcı, 2 yıl önce 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine yükselmişti.

2015 yılı Şubat ayında İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Zeki Balcı, İskenderun’un Asayişi noktasında birçok başarılı operasyonlara imza attı. 15 Temmuz gecesi de görevinin başında olan Zeki Müdür, devletine ve milletine olan bağlılığı ve vatan sevdasıyla yıllardır görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan vatan evlatlarından birisidir.

Haber merkezimizi arayan vatandaşlar, “Zeki Müdür’ün bu başarılarının kimleri rahatsız ettiğini tahmin etmek ve kimleri beyhude algı operasyonlarına cesaretlendirebileceğini anlamak pek de zor olmasa gerek. Bizler Zeki Müdürümüzün yanındayız, onu çakallara yem etmeyiz” diyerek; Görev adamı Zeki Balcı’nın Devlet, Millet, Vatan, bayrak aşkını ölçmeye çalışanların oyunlarına kimsenin gelmeyeceğini ifade ettiler. Sıkıştığı zaman devletin ipine sarılmayı ve çamur atmayı meslek edinen kötü niyetli zihniyetlerin kendi kazdıkları kuyuya düşmekten kurtulamayacaklarını söylediler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>