Sarıkamış Şehitleri Belen’de Anıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Sarıkamış Harekatının 105. yılı etkinlikleri kapsamında, Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü, Belen Radar mevkinde gerçekleşti.

“Vefakar Gençlik, Fedakar Ecdadını Unutmayacak” sloganıyla ellerinde Türk Bayrakları, meşaleler ve sloganlarla gerçekleşen yürüyüş programı her yılkinden daha da coşkulu geçti.

Belen Belediyesi, İskenderun Belediyesi, Belen Kaymakamlığı, İskenderun Kaymakamlığı ve Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı, kuran-ı kerim tilaveti, dua, açılış konuşmaları, şiir dinletisi, ağaç fidesi dikimi, fotoğraf çekimi, çorba ve kavurma dağıtımıyla sona erdi.

Yürüyüş programına, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürek, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Güven Şener, Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Belen MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz ve ilçe teşkilatı, Belen AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen ve teşkilat üyeleri, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve gençlik ekibi, belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız, Şehit yakınları ve gazilerimiz, STK başkanları, öğrenciler, Off Road araçları, enduro motosiklet grupları, FlyTürk paraşüt ekibi, izci grupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>