EMRE AYDIN İSKENDERUN’DA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEKÜNLÜ SANATÇI EMRE AYDIN İSKENDERUN’DA KONSER VERDİ İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere devam edeceklerini belirtti.

İskenderun Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıt Alanında 2020’ye merhaba konseri düzenlendi.

Düzenlenen konserde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar özellikle İskenderun’un temel sorunlarına yoğunlaştık. İskenderun’un çehresini değiştirecek birçok projeyi yürürlülüğe aldık. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da birçok etkinlik faaliyet, program ile hizmetlerimizi sürdürmekteyiz ”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” sanata ve sanatçıya verdiğimiz önem her geçen gün yeni bir etkinliğin sanatseverlerin beğenisine sunulmasını beraberinde getiriyor. İskenderun Belediyesi olarak yeni yılda da konserlerimiz, fuarlarımız sergilerimiz ve birçok etkinliklerimiz devam edecek. 2020’ye merhaba konserine katılımlarından dolayı kıymetli hemşerilerimize, sanatçılarımıza ve konserin düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili İskenderunlu hemşerilerimize sevgilerimizi ve saygılarımı sunuyorum. İskenderun’a Değer ”diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından 2020’ye merhaba konserinde anıt alanında sahneye çıkan ünlü sanatçı Emre Aydın ve Fuat İnan sevilen şarkılarını İskenderunlular için seslendirerek dinleyicilere müzik ziyafeti sundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>