UKUD 2’NCİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kısa adı UKUD olan Uluslararası Kültürler Derneği geçtiğimiz hafta sonu 2’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek, mevcut başkan Adnan Taş yeniden güven tazeledi.

Hatay’ın ve Türkiye’nin kültür, sanat, tarih ve turizm alanında tanıtılması için araştırma faaliyetlerini sürdüren Uluslararası Kültürler Derneği, geçtiğimiz hafta sonu 2’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kongre sonrasında tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Adanan Taş yeniden güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

TAŞ: HATAY’IN TANITIMI İÇİN FAALİYETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında bir açıklama yapan Uluslararası Kültürler Derneği (UKUD) Başkanı Adanan Taş, “Ülkemizin kültürünü, sanatını, tarihini, turizmini sosyo-ekonomik tüm değerlerinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtım çalışmalarını yapmak, ülkemiz kentleri ile diğer ülke kentleri arasında kardeş şehirciliğin çalışmalarını yapmak, kültürel alanda uluslararası projeler hazırlamak ve ortak olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneğimiz bu amaç kapsamında gerek değişim programları çerçevesinde kentimize gelen öğrenci ve heyetlere, gerekse yurtdışına çıkan öğrenci ve heyetlerimize hiçbir çıkar gütmeden destek olmuştur ve olmaya devam edecektir. Derneğimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen başta HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere, şehrimizin tüm ileri gelenlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Yarın karşılayacağımız yeni yılın tüm ülkemiz coğrafyasında yaşayan insanlarımıza sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyor, bizlere güvenerek bu görevi yeniden veren UKUD üyelerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

UKUD YÖNETİM KURULU VE DENETLEME KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası Adnan Taş başkanlığında oluşan yönetim kuruluna Mehmet Çaparali, Necmettin Çolak, Hasibe Özkaya, Rüştü Mullaoğlu, Gülden Çiçek ve Sedat Mansuroğlu seçildiler. UKUD Denetleme Kurulu Başkanlığı’na Suphi Aslan seçilirken, üyeliklere ise Ali Aslan ve Mehmet Ezer seçildiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>