BAŞKAN FATİH TOSYALI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle muhtarları ile halka hizmet noktasında sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye brifing salonunda İskenderun’da görev yapan mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

MUHTARLARIMIZ ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYOR

Mahalle muhtarlarının önemli bir görev yaptığını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Çok kıymetli mahalle muhtarlarımız ile düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programında bir araya geldik. Belediye Başkan yardımcılarımız ve daire müdürlerimizin de katıldığı değerlendirme toplantısında bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgiler verdik ”dedi.

İLETİŞİM HALİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” muhtarlarımızın istek, talep ve önerilerini dinleyerek mahallelerde yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Her mahallemize eşit hizmet yapıyoruz. Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımızla teşekkür ediyorum. Sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtarlardan ise talep, öneri ve isteklerini dile getirerek çalışmalarında başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>