Emniyet Müdürü Güneş,“Suçlu çocuk yoktur.Çocuğu suça iten nedenler vardır”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğini ziyaret etti:

“SUÇLU ÇOCUK YOKTUR”

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, çocuklara daha güzel yarınlar bırakmak için çalıştıklarını belirterek bir çocuğun vatana, millete faydalı birey olması için toplum olarak duyarlı olmak gerektiğine vurgu yaptı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Güneş, “Suçlu çocuk yoktur. Çocuğu suça iten nedenler vardır. Bir çocuğun suç işlemesinde önce anne – baba, sonra öğretmen, daha sonra da toplum sorumludur. Çocukları iyi yetiştirmek, onların varsa eksik ihtiyaçlarını karşılamak çok önemlidir. Bu anlamda yaptığınız çalışmalar yerinde ve önemli çalışmalardır” dedi.

Dernek çalışmalarında başarılar dileyen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürü ve Dernek Yönetimi günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>