İSKENDERUN BELEDİYESPORLU TAEKWONDOCULAR YENİ ŞAMPİYONLUKLARA HAZIRLANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Katıldıkları birçok şampiyonadan başarı bir şekilde dönerek kentimizi en iyi şekilde temsil eden İskenderun Belediye sporlu taekwondocular yılbaşından itibaren başlayacak olan şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanıyor.

Bu çerçevede Adana’da Şakir paşa kapalı spor salonunda düzenlenen hazırlık karşılaşmalarına katılan İskenderun Belediye sporlu taekwondocular hazırlıklarını İskenderun’da sürdürürken morallerin ise bir hayli yüksek olduğu gözlendi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Düzenlenen hazırlık turnuvaları hakkında bilgiler veren antrenör Mehmet Korhan ,”2020 yılında düzenlenecek olan şampiyonlara hazırlanıyoruz. Geçmişte takımımız birçok başarıya imza attı. Birçok turnuvadan şampiyon bir şekilde kentimize döndük. Şehrimizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ettik. Adana’daki hazırlık kampı ve turnuvaları verimli geçti. Çalışmalarımızı İskenderun’da sürdürüyoruz. Destelerinden dolayı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyoruz ”şeklinde konuştu.

SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Yeni yılda da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı,” Kentimizde en çok ilgi gören spor dallarından biride taekwondo sporu. Belediye olarak amatör spora kulüplerimize çok teşekkür ediyoruz. Taekwondo sporunda hedef yılbaşından itibaren başlayacak olan şampiyonalara en iyi şekilde hazırlanabilmek. Sporcularımıza güvenimiz tam” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>