TSO EĞİTİM VAKFI İLE İSTE ÜNİV.ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) arasında, İSTE öğrencilerine yemek bursu verilmesine ilişkin protokol imzalandı.2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında İskenderun Teknik Üniversitesi’nde eğitim görmekte olan 100 öğrenciye yemek katkı bedeli olarak destek verilecek.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) karşılıklı işbirliği ve ortak anlayışla hareket ederek, 100 İSTE öğrencisine 28 hafta süre ile “yemek” katkısı sağlamak üzere,

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile İskenderun Teknik Üniversitesi arasında düzenlenen protokolü, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Çam, Muhasip Üye Yüksel Cirdi ve İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci imzaladılar. Protokol imzalanması esnasında İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu da yer aldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, “İTSO her zaman Üniversitemize desteklerini esirgemiyor. Bugün burada Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimize yemek katkı bedeli olarak destek veren başta İTSO yönetimi olmak üzere, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimine teşekkür ediyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli de İTSO’ya ve İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’na, İSTE öğrencilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı müteşekkirdir” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>