BAŞKAN KESKİN KÜLTÜR BAKANINI FESTİVALE DAVET ETTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin 19-22 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 6. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivaline, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u davet etti.

Bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya giden Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin beraberinde Ak Parti MKYK Üyesi ve Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Kültür ve Turizm Bakanı Sn. Mehmet Nuri Ersoy’u Hatay Milletvekili Sn. H. Hacı Bayram Türkoğlu ve Payas Belediye Başkanı Sn. Bekir Altan ile birlikte; Milli Mücadelede İlk Kurşun’un Dörtyol’umuzda atılışının 101. yıl dönümüne, 19-22 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 6.Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivaline davet ettik. Sayın Bakanımıza festivalimize sunduğu katkılar için şahsım ve Dörtyol Belediyesi olarak teşekkür ediyorum.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>