İSKENDERUN BELEDİYESİ “GEBE OKULU” DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi toplumun her kesimine yönelik eğitici ve öğretici kurslarını sürdürüyor. Anne & adaylarına hamilelik dönemi ve doğum sonrasına ait her türlü bilginin verilmesi amacıyla oluşturulan gebe okulunda eğitimler devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Mahallesi Kültür evinde başlayan Gebe Okulu eğitim programını ziyaret ederek bayan kursiyerlere hediye taktim etti.

Başkan Tosyalı,” Sağlıklı toplum, sağlıklı anne ve sağlıklı bebek için gebe okulu eğitmenlerimiz Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yasemen Karaca Psikolog Esra Akın Özcan, Diyetisyen Bahar Tümkaya ve Dr. Müge Tellioğlu ile kurslara katılan anne adaylarına seminerler veriyor ”dedi.

Başkan Tosyalı, İskenderun’da ikamet eden anne adaylarının katılabileceği Gebe Okulu ile ilgili detaylı bilgiye belediye kültür müdürlüğünden ulaşıla bilineceğini söyledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>