ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNDEN TAZEARSLAN’A ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Mukaddes vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını seve seve feda eden şehit ve gaziler için kurulan dernekler topluluğu Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete, Hatay Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Musa Salık, Dünya Beşten Büyüktür Derneği Genel Başkanı Ziya Sözen, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen katıldı.

“ŞEHİT AİLELERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tazearslan, “Huzur ve güvenle üzerinde yaşadığımız kutsal topraklarımızı canlarını feda ederek bizlere emanet eden şehit ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet aşkı ile tarihe destan yazan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>