İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında toplanan mecliste bir önceki meclis toplantısında komisyona sevk edilen gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemde bulunan

1- İptal edilen İskenderun Kent Merkezi ve yakın çevresi İmar Planının Nazım İmar Planı doğrultusunda yeniden düzenlenerek yaklaşık 3.250 hektar alanda, 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına ilişkin hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili imar komisyonu raporu, oy birliği ile kabul edildi.

2019 Yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Aralık ayı olağan meclis toplantımızın 2. oturumunu gerçekleştirdik. Toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca 2019 Yılı’nın son meclis oturumunu gerçekleştirdikten sonra Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Daire Müdürlerimiz ve Basın mensuplarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde kıymetli halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>