BAŞKAN YAVUZ SANAYİ ESNAFLARI İLE BİR AY İÇERİSİNDE 2.KEZ BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“BEN” Duygusundan uzak “BİZ” duygusuyla hizmet anlayışını sürdüren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Devletin bütün kurumları, STK’ lar ve toplumun her kesimi ile birlikte hizmetlerine devam ediyor.

Halkını ve esnaflarını her daim ziyaret eden Başkan Ayhan Yavuz, bir ay içerisinde sanayi esnafları ile 2. Kez bir araya geldi.

29 Kasım 2019 Cuma günü Kırıkhan Madeni Sanatkârlar Odasında yapılan toplantıya Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Tolga Üçdal, Kırıkhan Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Buğa, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafları katıldı.

Yapılan toplantıda, sanayi esnaflarının sorunlarını dinleyen Başkan Yavuz, sorunların çözümü konusunda istişarelerde bulundu.

Toplantıda, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Buğa Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a Sanayi esnaflarına vermiş olduğu önem ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>