Badminton Sevdalıları İskenderun’da Buluştu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

7 şehirden 66 Badminton sevdalısı Hatay’ın İskenderun ilçesinde buluştu. Türkiye Şampiyonası öncesi İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda bir araya gelen Badminton Veteranları hazırlık maçları yaptılar. Akdeniz bölgesinden Adıyaman, Konya, Niğde, Hatay, Adana, K.Maraş ve Mersin’den gelen 66 Badminton sevdalısı 2020 yılında yapılacak olan Türkiye Veteranlar Şampiyonası için İskenderun’da tüm kategorilerde antrenman maçları yaptı.

Badminton Veteranları yaptıkları açıklamada, bölgesel olarak Türkiye Şampiyonası’na hazırlandıklarını ve birçok ilde bu antrenmanlarını yaptıklarını belirttiler. Bu defa İskenderun’da toplandıklarını ifade eden Badminton sevdalıları, İskenderun’un evsahipliğinden dolayı İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel’e ve Hatay Veteran Badmintoncularına teşekkür ettiler.

İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak birçok branşta şampiyonalara evsahipliği yaptıklarını belirten ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, kapılarının tüm etkinliklere her zaman açık olduğunu söyledi.

İskenderun olarak sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduklarını belirten Gündel, “Salonumuzda yıl boyunca ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarda basketbol, badminton, masa tenisi, jimnastik’in yanı sıra mücadele sporları, judo, karate, tekvando, okçuluk gibi branşlar bulunuyor. Tüm sporcu gençlerimize, çocuklarımıza bu kursları veriyoruz. Buradan halkımıza duyuruda özellikle vurgulamak istiyorum. Kurslarımız ücretsizdir. Tüm halkımızı, gençlerimizi salonumuza bekliyoruz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>