MHP Defne İlçe Yönetimi Defne İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Defne İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet GÜNEŞ’i Makamında Ziyaret Etti.

MHP Defne İlçe Başkanı Ferit KAPLAN, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yasinoğlu, İlçe 2.Başkanı Kemal Mengüllüoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Defne Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet GÜNEŞ Beyefendiyi Makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet GÜNEŞ’e yapılan ziyarette İlçe Başkanı Ferit KAPLAN ilçe yararına olacak her türlü etkinlikte destek vermeye hazır olduklarını ve destek vereceklerini belirterek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet GÜNEŞ’e hem hoş geldin dediler hem de yeni görev yerinde başarı dilediler. Asayiş çalışmalarında deneyimleriyle başarılarını ortaya koyan Mehmet GÜNEŞ’E teşekkür eden MHP Defne İlçe Başkanı Ferit KAPLAN, “Memleketimiz için verilen hizmetleri takdir ediyoruz. Devletimizin tüm kurumları ile uyumlu çalışmak için parti teşkilatımızla birlikte üstümüze düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Parti teşkilatımızla her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Defne İlçe Emniyet Müdürü Mehmet GÜNEŞ, Defne Milliyetçi Hareket Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>