MEYDAN SPOR’DAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyenin imkânları ölçüsünde amatör spora destek olduklarını belirtti.

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Meydan Spor Kulübü sporcuları ve kulüp As Başkanı Zeki Erdem İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE DESTEK OLUYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” belediye olarak göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok sportif faaliyet gösterdik. Göstermeye devam ediyoruz. Amatör spor kulüplerimize Sakarya mahallesindeki sahamızı daha önce sporcularımızın kullanıma açmıştık. İskenderun’da da son derece yetenekli sporcularımız var. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Meydan Spor Kulübü sporcuları ve kulüp As Başkanı Zeki Erdem ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek ,”Sağolsun başkanımız amatör spora destek oluyor. İskenderun Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bu bizi çok mutlu ediyor. İskenderun Belediyesi spora ve gençliğe son derece önem veriyor. Bizlere sahip çıkıyor” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>