KASIM AYI ASKOM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu, (ASKOM) 2019 yılı Kasım ayı toplantısını, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Emin GÜLER başkanlığında; Davud-i-Antaki toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ebru AKÇORA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dt. Gökçe Tuba DENİZ ile Kamu ve Özel Hastanelerin yöneticileri katıldı.

ASKOM Toplantıları, Acil sağlık hizmetleri yönetmeliğine istinaden il içinde yer alan Kamu Hastaneleri, Özel Hastaneler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ve Üniversite Hastanesi arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanarak daha hızlı ve etkin Acil sağlık hizmetlerinin sunumunun sağlanması amacı ile her ay rutin olarak yapılmaktadır.

Bu kapsamda, İl içinde yapılan Ambulans Sevkleri, Hastane Acillerine yapılan müracaatlar, Acil vaka müdahalelerinin istatistikleri ve Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili öneri ve şikayetler değerlendirildi, plan ve programlar hazırlanarak tüm katılımcıların görüşleri alınarak toplantı sona erdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>