ESKİ BAKAN’DAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

Ziyarete Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven’de katıldı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Tosyalı, belediyenin çalışmaları ve İskenderun hakkında genel bilgiler verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı, günün anısına 65.Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a hediye takdim ederken, Eski Bakan Arslan’da Başkan Tosyalı’ya kalem hediyesinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>