BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI, AK PARTİ MECLİS GRUP TOPLATISINA KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI, ANKARA’DAİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunacaklarını belirtti.

AK PARTİ GRUP TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısı öncesinde belediye başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile bir araya gelerek İskenderun’a yapılacak olan yatırımlar ve planlanan çalışmalar ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

Ardından Başkan Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısına katıldı.

HERŞEY İSKENDERUN İÇİN

Halka hizmet noktasında durmadan çalıştıklarını ifade den Başkan Fatih Tosyalı,” Bölge milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ile sürekli her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>