ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi tarafından İbn-i Sina Andolu Lisesi bahçesine yapılan çim futbol sahası ve çevre düzenlemesi için okul idarecileri ve öğrencileri Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, okul ziyaretleri kapsamında İbn-i Sina Anadolu lisesine ziyarette bulundu. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Fatih Tosyalı’ya öğrenciler ve idareciler okula desteklerinden dolayı ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin daha sağlıklı ve rahat spor yapabilmeleri açısından yapılan sahasının önemine değinen okul idarecileri desteğin çok değerli olduğunu ifade ettiler.

İskenderun Belediyesi olarak özellikle gençlerin sporla uğraşmaları konusunda kolaylıklar açısından destek verdiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” eğitim kurumlarının yanı sıra İskenderun’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine de özellikle malzeme ve yer temini yaparak gençlerin spora yönelmesi konusunda desteklerimiz sürüyor “dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Eğitim kurumlarından gelen her türlü desteği değerlendiriyor ve gücümüz yettiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Daha öncede birçok okula destek olduk. Olmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>