BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN KÜLTÜR EVLERİNE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi’nin kültür sanat evlerini ziyaret etti. Kültür ve sanat evlerindeki kurslara vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Tosyalı,” “Kış ve yaz döneminde ara vermeksizin pek çok alanda kurslarımız sürüyor” dedi.

Kursların belli zamanlarda ve saatlerde düzenlediğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Kursiyerlerimiz çeşitli alanlarda hem eğitim alıyor hem de yeni dostluklar ediniyorlar. Kurslarımıza ilçe halkımızın ilgisi de çok yoğun. Her kurs başlangıcında onlarca, yüzlerce başvuru alıyoruz. Halkımıza yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür evlerinde kurs veren öğretmen ve kursiyerler ile görüşen Başkan Tosyalı,” kültür evleri projesi kapsamında ev hanımlarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri, meslek edinmeleri ve sosyalleşmeleri adına açılan kurslarımızla halkımıza hizmet vermekteyiz. Bu amaç doğrultusunda kültür evlerimiz her geçen gün daha da büyüyerek halkımıza hizmet etmeye devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>