BAŞKAN FATİH TOSYALI ,OKUL MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyenin imkânları ölçüsünde eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlık makamında okul müdürleri ile bir araya geldi. Okulların genel sorunlarının konuşulduğu ziyarette okul müdürleri alt yapıdan üst yapıya, sosyal donatı alanından okulların çevre düzenlemesine kadar birçok konuda talep ve önerilerini dile getirdi.

Toplantı boyunca okul müdürlerinin taleplerini tek tek not alan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “öğrencilerimizin daha kaliteli ve modern mekanlarda eğitim görebilmesi için belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Tespiti yapılan okullarımızdaki tüm sorunların biran önce giderilmesi konusunda birim amirlerine talimat verdik. Belediye olarak her zaman eğitime büyük önem vermeye devam edeceğiz ”şeklinde konuştu.

Okul müdürleri ise eğitime desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken eğitim ve öğretim konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>