Başkan Yeloğlu, Yaylacık Mahallesi’nde Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Başkan Yeloğlu, Yaylacık Mahallesi’nde muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda konuştu:
SİZLER MEMLEKETİN SİGORTASISINIZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Samandağ ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi’nde muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yeloğlu ile birlikte programa, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ile çok sayıda Samandağ ve Antakya ilçelerine bağlı mahalle muhtarları ve vatandaş ikatıldı.
Yaylacık Mahalle Muhtarı Lütfü Gök’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

MUHTARLARIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN SESİ

Burada konuşan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu; “Muhtarlarımız burada yaşayan değerli vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olmalıdır. Burada aynı çizgi üzerinde ittifakın değerli milletvekilleri ve değerli başkanları sizlerle beraber. Burada ne dertleriniz varsa çözüme kavuşturma konusunda elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Vatandaşlarımız zannetmesinler ki bir ihtiyaçları olduğu zaman siyaset kurumu bunu angarya görecek. Bizler her daim sizlerin yanındayız. Burada bizlere belirttiğiniz ihtiyaçların ve eksikliklerin tamamı sadece sizin değil tüm vatandaşları ilgilendiriyor. Sizler Muhtarlar olarak vatandaşlarımızın ihtiyacını bize ileteceksiniz bizlerde siyaset kurumu ve belediye olarak elimizden ne gelirse büyük bir zevkle yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>