AMELİYATLA TÜKÜRÜK BEZİ KANSERİNDEN KURTULDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Tükürük bezi kanseri olan 40 yaşındaki Emine Tabakoğlu, İskenderun Gelişim Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Seda Selimoğlu Köse’nin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Tükürük bezi kanserinin en önemli tedavisinin ameliyat olduğunu dile getiren KBB Uzmanı Op. Dr. Seda Selimoğlu Köse, ameliyat süreci ile ilgili bilgiler vererek, “Hastanın çene altındaki tükürük bezinde tümör vardı. Muayene sonucunda hastanın tiroidinde de takip gerektiren bir kitleye rastladık. Gerekli tahlil ve tetkiklerin ardından, genel anestezi altında, yaklaşık 40 dakika süren bir ameliyatla hastanın kitlesini çıkardık. Yüz sinirlerine yakınlığı nedeniyle, hassasiyet gerektiren bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik. Hastamız yüz felci olabilirdi. Ameliyatın ertesi günü hastamızı taburcu ettik. Bu süreçten sonra hastanın hiçbir tedavi alması gerekmeyecek” açıklamasında bulundu.

Başarılı ameliyat sonrası KBB Uzmanı Seda Selimoğlu Köse ve ekibine teşekkür eden Emine Tabakoğlu, “Ameliyatla ilgili korkularım vardı. Çünkü gittiğim hastanelerde ameliyat olamayacağımı söylediler. Doktorum Seda Hanım’a güvendim ve ameliyat oldum. Bugün taburcu oluyorum. Çok mutluyum ve Gelişim Hastanesi Ailesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>