KUYUMCULAR ODASINDAN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.
Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerini şube başkanı Sabriye Sönmez ve üyeleri ağırladı. Ziyaret, samimi sohbet ortamında geçti.

İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, “Basın ülkemizde çok önemli bir güç ve bu konuda her zaman birlikte hareket ediyoruz. Bizlerin ve halkın sesi kulağıdır. Özgür bir basının olmasından yanayız sözlerine dikkat çekti.

Fırat, geriye dönük bir yıllık çalışmalarını anlatırken sosyal sorumluluk projelerine önümüzdeki yıllarda da geleneksel olarak devam edeceklerine vurgu yaptı.
Fırat ve Yönetim Kurulu üyeleri çikolata ikramları ile tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek İskenderun’daki barış ve kardeşlik havasına örnek davranış sergilediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>