ABDULLAH TEMİZYÜREK HGC BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HATAY GAZETECİLER CEMİYETİ’NİN GENEL KURULU ARALIK AYINDA:

Temizyürek adaylığını açıkladı

TEMİZYÜREK Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Temizyürek, Aralık ayında yapılacak olan Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Genel Kurulu öncesinde başkan adaylığını açıkladı.

Temizyürek yaptığı açıklamada, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne yeni bir vizyon kazandırmak ve başarı çıtasını daha da yükseltmek için aday olduğunu belirterek, “Cemiyetimizin kurulduğu günden bu yana çeşitli kademelerinde görev yaptım. Kurulduğu günden bu güne kadar geçen 10 yıllık süreçte ise her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek cemiyetimizi layık olduğu yere taşıyabilmek için büyük mücadeleler verdim. Bundan sonrası içindesahada çalışan ve bir çok sorunla mücadele etmek zorunda kalan meslektaşlarımın sorunlarına çözüm bulmak ve cemiyetimize hizmet etmek için aday olduğumun bilinmesini istiyorum.” dedi.

PROJELERE HER ZAMAN AÇIK OLACAĞIZ

Hedeflerinin Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne yeni bir vizyon kazandırmak ve başarı çıtasını daha da yükseklere taşımak olduğunu bir kez daha dile getiren Temizyürek, “Bunların yanı sıra üyelerimizin istek ve önerilerini değerlendirerek ortak akılla cemiyetimizi yönetmek ve birlikte projeler üretmek önceliklerimiz arasında yer alacak. Gerek seçim sürecinin ve gerekse seçimin demokratik bir şekilde olacağına yürekten inanıyorum. Seçimlerde kazanmak da vardır, kaybetmek de. Elbette ki biz kazanmak için bu yola çıktık. Alın yazımızda, kaderimizde ne varsa o olur. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>