BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:HEDEF İSKENDERUN’DA 250 BİN NÜFUS

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “belediyelerin en büyük avantajlarından olan nüfus, aynı zamanda kentlerin genel bütçe vergi gelirlerinden aldıkları payı da etkilemektedir” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada İskenderun’un nüfusunun 250 Binin üzerine çıkması durumunda genel bütçeden kente daha fazla kazanım sağlanacağını söyledi.

İskenderun’un nüfusunun 250 Bin’in üzerine çıkarılması noktasında bir kampanya başlattıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı, şunları kaydetti:

“Belediyelerin yılsonunda genel bütçeden aldıkları pay nüfus oranına göre değişkenlik gösteriyor. Değişen nüfus belediyelerin genel bütçeden aldığı miktarı da arttırıp eksiltebiliyor.

İskenderun’da ikamet edip fiilen İskenderun Belediyesince vatandaşlarımıza sağlanan tüm hizmetlerden yararlanan hemşerilerimizin ikametlerini İskenderun’a taşımalarını, alınan hizmetin sürekliliğinin ve kalitesinin artmasını önemsiyoruz. Tüm hemşerilerimizden bu konuda duyarlılık göstermelerini bekliyoruz.

Böyle bir durumda artan nüfus sayısı ile birlikte ilçemizin gelir katkı payının da artması en büyük temennimizdir.

İKAMETİMİ TAŞIYORUM ÇÜNKÜ İSKENDERUN’DA YAŞIYORUM

Bu çerçevede İskenderun Belediyesi olarak “İkametimi Taşıyorum, çünkü İskenderun’da yaşıyorum” adlı kampanyayı ilçemizin daha fazla hizmet alabilmesi ve daha fazla kazanım elde etmesi adına başlatmış bulunmaktayız.

İskenderun’da yaşayan ikameti başka bir bölgede olan kıymetli hemşerilerimize çağrıda bulunuyoruz. Şehrimizin daha büyümesini daha güzelleşmesini, daha güçlü bir şehir olmasını istiyoruz. Bu çerçevede ikametinizi 31 Aralık 209’a kadar İskenderun’a taşıyarak “Yeni İskenderun’un inşasına gelin hep birlikte katkıda bulunalım.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>