İMEAK DTO İskenderun Şubesi Hisarcıklıoğlu’nu Ağırladı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu RORO taşımacılığının Mısır ayağının çözülmesi halinde İskenderun’un elleçleme kapasitesinin artacağını söyledi.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Sayman Üye Özhan Akgünlü ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin karşıladı. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na oda olarak yaptıkları faaliyetleri ile çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İskenderun’da denizciliğin geçmişiyle ilgili bilgi ve önerileri aktaran Şube Başkanı Kemal Kutlu, İskenderun Limanı’nın önemine ve Ortadoğu’da yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Başkan Kutlu’nun gündeme getirdiği Ortadoğu’daki sorunlara ilişkin, RORO taşımacılığının Mısır ayağının çözülmesi için girişimlerinin devam ettiğine işaret eden Hisarcıklıoğlu da, Mısır probleminin çözülmesiyle Ortadoğu’ya ihracatın önünün açılacağını, İskenderun’un elleçme kapasitesinin artacağını vurguladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin eğitime ve sosyal faaliyetlere yaptığı katkılar için teşekkür eden Rıfat Hisacıklıoğlu, İskenderun Şubesi’nin Deniz Ticaret Odaları içerisinde akredite olan dört odadan biri olması nedeniyle gurur duyduklarını, bu akreditenin oda olarak verdikleri hizmetin kalitesini gösterdiğini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>