Bisiklet Tutkunları sağlık için pedal attılar.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İKEM Koleji İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) , Arsuz Belediyesi, İskenderun İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün birlikte organize ettiği ‘Sağlık için Pedal, Hayattan Tat al ve ‘Spor Diyabeti Önler’ Temalı 5. Geleneksel Bisiklet Şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.

Bisiklet şenliğine katılan vatandaşlara İTSO tarafından yaptırılan şapkalar hediye edildi.

İKEM Kolejinden Anıt alanına, Anıt alanından İKEM Kolejine dönülerek son bulan “Bisiklet Şenliği”ne her yaştan vatandaş katılarak sağlık için bisiklet kullanılmasının önemine vurgu yaptılar.

Çevre ilçe bisiklet tutkunlarının da katıldığı etkinlikte aileler çocukları ile birlikte bisikletlerini alarak İKEM Koleji kampüsünde buluştular.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyesi Raşit Özyurt, İskenderun Teknik Üniversitesi Bisiklet Topluluğu öğretmen ve öğrencileri, İskenderun İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra İKEM Koleji öğretmen, veli ve öğrencileri “Bisiklet Şenliği”ne katıldılar.

Yoğun katılımın olduğu etkinliğe ayrıca İskenderun Bisiklet Kulübü ile Dörtyol İlk Kurşun Bisiklet Grubu üyeleri ile çok sayıda vatandaş da katılarak sağlık için pedal attılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bisiklet şenliğinde, İKEM Kolejinden çıkılarak toplu halde ilçe trafik ekiplerinin kontrolünde sahil güzergahını takip eden bisiklet tutkunları Anıt Alanı’na vardılar.

Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuyan bisiklet tutkunları, etkinliğe katılmanın heyecanını hep birlikte yaşayarak, vatandaşlara da örnek bir davranış sergilediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>