BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN MAÇA DAVET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor’a moral ziyaretleri devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, beraberinde Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, Destek Hizmetler Müdürü Ergün Saydam, Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Başkan Yardımcısı Suat Alpaydın ile birlikte tesislere giderek teknik Direktör Hıdr Özdemir’den bilgi aldı.

Başkan Tosyalı ile yöneticiler, Pazar günü saat 14.00 da 5 Temmuz stadında oynanacak olan Tüysüz Spor karşılaşması öncesinde takıma başarılar diledi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Pazar günü oynanacak Tüysüzspor maçı öncesinde hazırlıklarını sürdüren 5 Temmuz İskenderun Spor’umuzu Kulüp yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ederek takımımızın son durumu hakkında bilgiler aldık. Tüm sporcularımıza başarı dileklerimizi ilettik.5 Temmuz stadında oynanacak olan karşılaşmaya tüm halkımız davetlidir”dedi.

HEDEF 3 PUAN

Ligde başarılı bir şekilde ilerlediklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Takım olarak iyi bir hava yakaladık.Ligde oynadığımız tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldık.Bu seriyi devam ettirerek liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz.Takımımıza inancımız tam .Özlenen İskenderunpsor için şimdi birlik ve beraberlik zamanı.Takımımızı bu karşılaşmada da yalnız bırakmayalım”şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>