İTSO Yönetimi Türk Kızılayı İskenderun Şubesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

‘Hayır işi Gönül işidir’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri, Kızılay binasında şu an tadilat bakım ve onarım çalışmaları yaptıklarını belirterek, “İskenderun Kızılay Şubesi olarak gerek yurt hizmeti, İlk yardım, gerekse ihtiyaç sahiplerine yardım noktasında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte gönüllü olarak buradayız. Hayırsever insanlarımızın da destekleri ile daha çok insanımıza hizmet vermenin gayreti ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, Türk Kızılay’ının İskenderun’da yaptığı hayırlı hizmetlerin halka ulaştırılmasında, fedakârca görev yapan Başkan Recep Sivri ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası Türk Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, İTSO yönetimine Kızılay Merkez binasını gezdirerek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri’nin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>