Emniyet Müdürüne DTO’dan ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetimi İskenderun İlçe Emniyet Müdürü’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

İskenderun’da bir süre önce göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Sayman Üye Özhan Akgünlü, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Özdemir ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin makamında konuk etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak kentin güvenliği ve huzuru için gece gündüz mücadele eden tüm emniyet teşkilatına da başarılar ve kolaylıklar temenni etti.

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu kentte halkın güvenliği ile huzuru için görev yapmaktan, büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>